06 42 17 12 26

Q

Laat je inspireren!

Laat je e-mail adres achter en ontvang maximaal twee keer per jaar tips en inspiratie voor Geluk en Succes in werk en leven.


Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je ontvangt geen spam en je kunt je gemakkelijk afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Leiderschapscoaching

___________

 

De juiste koers voor persoonlijk en professioneel leiderschap

Waarom leiderschapscoaching?

Je bent een manager, directeur, bestuurder of consultant met een mooi trackrecord van behaalde successen. Je wilt graag van betekenis zijn en impact hebben op de wereld. Je bent in staat en bereid om veranderingen tot stand te brengen en zoekt een sparringpartner met wie je kunt werken aan de verdere ontwikkeling van jouw professioneel leiderschap. Je realiseert je dat er andere en/of betere wegen zijn om volgende stappen te zetten in je persoonlijke groei en staat open voor veranderingen en nieuwe mogelijkheden om te slagen in jouw missie.

Voorbeelden van ontwikkelvragen zijn:

 • Ik wil nieuwe wegen identificeren en verkennen of ze bij mij passen
 • Ik wil mijn kwaliteiten inzichtelijker maken, beter benutten en verder optimaliseren
 • Ik wil duidelijker communiceren om medewerkers te betrekken, te inspireren en de verbinding te vergroten

Het vraagt om visie en lef om recht op je doel af te gaan of nieuwe paden en routes verkennen. Daarnaast vraagt leiderschap om  focus, vertrouwen geven, je kwetsbaar opstellen, zelfreflectie, betrokkenheid en anderen durven aanspreken op resultaat. Leiderschapscoaching helpt je om deze doelen te realiseren en vergroot de impact van jouw leiderschap.

Voor mij ligt de kracht van de coaching door Barbara in het feit dat ik weinig escape krijg. Ik ben verbaal sterk en kan goed om voor mij kwetsbare zaken heen praten. Barbara gaf ruimte voor mijn verhaal maar zette het af en toe stil en stelde een vraag waarop ik dan letterlijk zei: “Oh ik moet een niveau dieper”. Tegen vrienden zei ik over Barbara: “Ze is aan mij gewaagd”.

Zelf noem ik haar Barbara ‘no escape’? 

Marjolein – Locatiemanager

Q

De 3 verrassende voorwaarden voor succes!

Laat je e-mail adres achter en ontvang maximaal twee keer per jaar tips en inspiratie voor Geluk en Succes in werk en leven.


Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je ontvangt geen spam en je kunt je gemakkelijk afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat houdt leiderschapscoaching in?

Ik voer gesprekken met impact, ik stel vragen die niemand stelt, ik luister en hoor dingen die niemand hoort, ik geef terug, al voelt dat niet altijd comfortabel. En tegelijkertijd ontwikkel je zicht op je eigen drijfveren, jouw onuitputtelijke bron van kennis, ervaring en kwaliteiten die je meeneemt als jouw waardevolle bagage.  Eén ding is zeker; de lucht is geklaard, je hebt nieuwe vergezichten, alternatieve routes, enthousiasme en energie om op weg te gaan naar jouw volgende bestemming. Je reflecteert op je kwaliteiten, waarden, overtuigingen en gedragspatronen. Als coach stimuleer ik je om zaken vanuit andere invalshoeken te benaderen. In een veilige setting kun je experimenteren met ander gedrag. Daarmee vergroot je je handelingsrepertoire en groeit jouw invloed en overtuigingskracht. Je ervaart meer plezier en voldoening.

Inhoud van het traject

We beginnen met het formuleren van jouw ontwikkelvraag: wat wil je bereiken met de coaching? Daarna verkennen we de huidige situatie Waar loop je tegenaan? Welke belemmerende of niet helpende gedachten of overtuigingen heb je? Vervolgens onderzoek je wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Welke vaardigheden wil je ontwikkelen? Tenslotte bepaal je welke stappen je gaat zetten om je doel te bereiken. Je brengt daarbij in kaart welke kwaliteiten je hiervoor kunt inzetten en welke ervaringen uit het verleden je hierbij kunt gebruiken   

Fundament van onze samenwerking

In mijn aanpak hanteer ik 5 pijlers als fundament voor een geslaagde en bestendige verandering:

 • Visie en doelen
 • Strategie
 • Mindset
 • Vaardigheden
 • Energie

Ik ben graag jouw: |

Maatwerk

Leiderschapscoaching is maatwerk. Afhankelijk van jouw vraag bepalen we welke onderwerpen aan bod komen. De duur van een traject ligt doorgaans tussen 6 en 12  maanden. De coaching heeft een hybride karakter. We wisselen persoonlijke ontmoetingen (van enkele uren, dagdelen of dagen) af met begeleiding via beeldbellen, telefoon en/of mail.

“Barbara is af en toe confronterend, maar dat is zeker nodig om mezelf te doorgronden. Onze gesprekken hebben me uiteindelijk over dat dooie punt heen geholpen, onder meer door samen op zoek te gaan naar mijn aanwezige kwaliteiten en vaardigheden. Alleen al het simpelweg benoemen, erbij stilstaan en bespreken heeft op mij een positieve werking gehad. De systematiek die ze hanteert werkt en de aanpak, persoonlijkheid en warmte van Barbara helpen daarbij ontzettend.”

Ron – IT-architect

Stuur mij een berichtje

  Bel me op

  06 42 171226

  Email

  barbara@quali-tijd.nl

  Bereikbaar

  Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00