06 42 17 12 26

Q

Laat je inspireren!

Laat je e-mail adres achter en ontvang maximaal twee keer per jaar tips en inspiratie voor Geluk en Succes in werk en leven.


Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je ontvangt geen spam en je kunt je gemakkelijk afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Talentcoaching

___________

 

Met gemak en plezier jouw koers bepalen

Waarom talentcoaching?

Je bent een manager, directeur, bestuurder of consultant met een mooi trackrecord van behaalde successen. Je weet dat jouw talent daar een belangrijke bijdrage aan levert. Alleen je bent je niet altijd bewust van je talenten. Voeg kennis en ervaring toe aan jouw talent dan wordt het je kracht. Hoe beter je jouw talenten kent en inzet, hoe effectiever je wordt.

Met talentcoaching krijg je zicht op je talenten, je werkt beter, leert en ontwikkelt sneller, vergroot je zelfvertrouwen, je bent meer betrokken en hebt impact binnen jouw team en je bent beter in staat om veranderingen teweeg te brengen.

Door deze heldere blik heb je meer focus, waardoor je met gemak stappen zet in jouw persoonlijk – en professioneel leiderschap om te slagen in jouw missie.

“Ik was op zoek naar een ‘boost’ voor mijn bedrijf. Ik bruiste van de energie en het was de hoogste tijd voor actie. Toch ik liep vast op hoe ik dat kon aanpakken. In gesprek met Barbara hierover merkte ik al dat zij de juiste was om mij bij dit probleem te helpen. Zij stelde doortastende vragen, die mij hielpen focussen.”

Ingrid – zelfstandig coach

Q

De 3 verrassende voorwaarden voor succes!

Laat je e-mail adres achter en ontvang maximaal twee keer per jaar tips en inspiratie voor Geluk en Succes in werk en leven.


Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je ontvangt geen spam en je kunt je gemakkelijk afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat houdt talentcoaching in?

De basis van onze samenwerking in talentcoaching is de TMA. De Talenten Motivatie Analyse is een methode voor het complete talent management op basis van positieve psychologie.

De TMA-analyse is een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest die 22 drijfveren en 44 talenten van jou objectief in kaart brengt. Deze worden uitgebreid omschreven in een professionele rapportage die we samen bespreken. De uitkomsten kun je inkijken in het online portal, waar je het document desgewenst kunt afdrukken.

De talenten analyse geeft je:

 • Zicht op jouw unieke talenten.
 • Kracht in combinatie met jouw kennis en ervaring.
 • Zelfvertrouwen wat helpt om het verschil te maken.
 • Focus op jouw ontwikkeling.
 • Vooruitzicht op jouw vervolgstappen.

Inhoud van het traject

Bij talentcoaching doorlopen we een aantal fases.

We beginnen met het uitdiepen van jouw ontwikkelvraag: wat wil je bereiken met de coaching? Is er een situatie waar je helderheid of inzicht in zou willen hebben? Is er een thema waar je graag een verandering in zou willen zien? Wil je ergens actie op ondernemen, maar loop je vast? Is er een vraagstuk wat speelt, waarin je een beweging zou willen maken?

De coaching gaat van start met de TMA-analyse. Na het invullen van deze vragenlijst plannen wij een afspraak waarin ik, als gecertificeerd TMA professional, samen met jou betekenis geef aan de uitkomsten van de analyse.

Je ontdekt hoe je jouw talenten kunt benutten voor meer productiviteit, plezier en succes. Je onderzoekt en krijgt helder wat je energie geeft. Je weet wat je nodig hebt en wat je kunt doen om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Maatwerk

Talentcoaching is maatwerk. Afhankelijk van jouw vraag bepalen we welke onderwerpen en vraagstukken naast de TMA aan bod komen. De duur van een traject ligt doorgaans tussen 1 en 3 maanden met 2 tot 5 gesprekken. De coaching heeft een hybride karakter. We wisselen persoonlijke ontmoetingen (van enkele uren, dagdelen of dagen) af met begeleiding via beeldbellen, telefoon en/of mail.

Ik ben graag jouw: |

“Barbara is een inspirerende coach, die mij tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe weg de juiste, kritische vragen wist te stellen, waarvan de antwoorden cruciaal bleken te zijn voor het maken van de keuzes die bij mij passen. Barbara heeft dit proces gefaciliteerd en me geholpen te focussen en te kiezen en niet de bang te zijn.”

Marijke – Integraal Proces Manager

Stuur mij een berichtje

  Bel me op

  06 42 171226

  Email

  barbara@quali-tijd.nl

  Bereikbaar

  Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00