06 42 17 12 26

Q

Laat je inspireren!

Laat je e-mail adres achter en ontvang maximaal twee keer per jaar tips en inspiratie voor Geluk en Succes in werk en leven.


Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je ontvangt geen spam en je kunt je gemakkelijk afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Outplacement

___________

 

Het roer moet om

Waarom outplacement?

 Je bent noodgedwongen op zoek naar een nieuwe werkomgeving. Je vraagt je af wat de mogelijkheden zijn of twijfelt hoe je het aan moet pakken. Een nieuwe baan zoeken? Een eigen bedrijf starten? Ik breng samen met jou de mogelijkheden in kaart die het beste passen bij jouw situatie, ervaring en kwaliteiten. Zodat je weer met plezier je talenten kunt benutten.

Tijdens onze gesprekken was Barbara niet veel aan het woord maar liet ze mij juist praten. Ook buiten de reguliere gesprekken om bood ze altijd een luisterend oor en gaf ze mij goede raad. De aanleiding om naar Barbara toe te gaan was niet leuk. Wegens een reorganisatie moest ik op zoek naar nieuw werk. Maar ons afsluitende gesprek was perfect. Ik heb weer een baan gevonden!
Jacques – Product Manager

Q

De 3 verrassende voorwaarden voor succes!

Laat je e-mail adres achter en ontvang maximaal twee keer per jaar tips en inspiratie voor Geluk en Succes in werk en leven.


Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je ontvangt geen spam en je kunt je gemakkelijk afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat houdt outplacement in?

Outplacement is een concreet en praktisch traject voor mensen die gedwongen zijn uit te kijken naar een nieuwe werkplek buiten de organisatie. Outplacement helpt je met  professionele begeleiding een nieuwe, passende werkkring te vinden.

Inhoud van het traject

Globaal ziet het outplacementtraject er zo uit:

 • Verwerking baanverlies- of verandering: Wat betekent het verlies van je baan voor jou? Hoe kun jij gevoelens van frustratie, verdriet of onzekerheid het beste hanteren? Wat heb je nodig om met energie je toekomst verder vorm te geven?
 • Zelfverkenning: Wat heb ik te bieden? Wat vind ik belangrijk? Hoe ben ik gekomen waar ik nu ben? Waar maakt mijn hart een sprongetje van? Indien gewenst de inzet van TMA (online talenten- en motivatie analyse)
 • Visievorming: Waarin wil ik het verschil maken? Wat wil ik bereiken? Wat wil ik bijdragen? Wat wil ik uitstralen?
 • Werkexploratie: Waar kan ik dat doen? Hoe ziet mijn arbeidsmarkt eruit? Hoe ziet de arbeidsmarkt mij?
 • Arbeidsmarktbenadering en jobmarketing: Met wie ga ik netwerken? Wat wil ik bespreken en te weten komen in netwerk- en sollicitatiegesprekken? Hoe kan ik me voorbereiden op gesprekken? Hoe maak ik een onweerstaanbaar CV en LinkedIn profiel? 
 • Loopbaansturing: Wat kan ik doen om dit te bereiken? Hoe kan ik dat doen? Wie of wat kan me daar bij helpen? 
 • Beweging: Welke concrete stappen kan ik zetten een baan te vinden, mijn wens te realiseren of mijn doel te behalen. 

Ik ben graag jouw: |

Duur van het traject

Een outplacementraject is maatwerk. Afhankelijk van jouw vraag en situatie bepalen we welke fases je doorloopt. De duur van een traject ligt doorgaans tussen 8 tot 18 gesprekken van 1,5 uur. De coaching heeft een hybride karakter. We wisselen gesprekken bij mij op kantoor (of op locatie) af met begeleiding via beeldbellen, telefoon en/of mail. Al naar gelang wat jij prettig vindt.

“Veel Jobmarketeers denken de sleutel te hebben maar voor veel van hun klanten blijft de deur gesloten bij potentiële werkgevers. Barbara heeft die sleutel wel kan ik uit ervaring zeggen na het volgen van de “cv-intensive” training.

De toegevoegde waarde van Barbara is haar verfrissende kijk op het sollicitatieproces en een messcherpe analyse van je cv. Mijn “nieuwe” cv leidde onmiddellijk tot nieuwe gesprekken en contacten, een betere “proof of concept” is er niet!”

Michiel – Verandermanager in privaat of publiek domein

Stuur mij een berichtje

  Bel me op

  06 42 171226

  Email

  barbara@quali-tijd.nl

  Bereikbaar

  Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00