06 42 17 12 26

Q

Laat je inspireren!

Laat je e-mail adres achter en ontvang maximaal twee keer per jaar tips en inspiratie voor Geluk en Succes in werk en leven.


Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je ontvangt geen spam en je kunt je gemakkelijk afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

Over Barbara

___________

 

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. In mijn ogen is dat hét recept voor werkgeluk. Voor mij betekent dat: ruimte creëren waarin je nieuwe routes durft te verkennen en het avontuur aangaat om je te blijven ontwikkelen. Door te spelen en te experimenteren om te ontdekken hoe je jouw talenten en kracht optimaal kunt inzetten in werk en leven. Ik zie dat als een fantastische reis met nieuwe ervaringen. Spannend! Zeker, maar met een goede voorbereiding verklein je de vrees voor het onbekende en kun je genieten van nieuwe perspectieven. 

Nagenoeg geboren op een boot, vergelijk ik het graag met zeilen. Je moet beschikken over het juiste materiaal, kennis en vaardigheden. Je moet op jezelf en je bemanning kunnen vertrouwen want je bent op elkaar aangewezen. Je hebt een bestemming maar onderweg moet je dealen met onverwachte omstandigheden. Storm,  windstilte of een gescheurd grootzeil. Zeezeilen doet een beroep op je veerkracht, improvisatievermogen en flexibiliteit.

Zo is het ook in het dagelijks leven en werk. Je hebt een plan en een route uitgestippeld. Dat geeft houvast en vertrouwen. Maar soms lopen zaken niet zoals gepland. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenvallers en teleurstellingen. Vaak heb je geen invloed op de dingen die gebeuren. Maar wel op de manier waarop je ermee omgaat. In die zin zijn moeilijke tijden waardevolle cadeautjes die je de kans geven om te groeien.

Q

De 3 verrassende voorwaarden voor succes!

Laat je e-mail adres achter en ontvang maximaal twee keer per jaar tips en inspiratie voor Geluk en Succes in werk en leven.


Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je ontvangt geen spam en je kunt je gemakkelijk afmelden.

dit veld niet invullen s.v.p.

In mijn loopbaan heb ik ook regelmatig de bakens verzet. Ik werkte ruim 15 jaar in de commerciële arbeidsbemiddeling waarin ik altijd zocht naar de perfecte match tussen vacature en kandidaat. Daarbij stonden de eisen en de wensen van de opdrachtgever centraal. Gaandeweg belemmerde mij dat steeds meer. De wensen en ideeën van de werknemer waren ondergeschikt. Voor mij was dat de aanleiding om mijn koers bij te stellen. Na diverse functies als HR-manager, verlegde ik mijn focus naar de wensen en behoeften van medewerkers. Ik ontwikkelde me tot coach en startte in 2004 mijn eigen praktijk.

Het geeft mij ongelofelijk veel voldoening als ik zie dat mensen in beweging komen en risico durven nemen om hun dromen te realiseren. Dat geeft mij heel veel energie. Bovendien steek ik van het leerproces van mijn cliënten altijd iets op. Zo staat ook mijn persoonlijke ontwikkeling nooit stil. Ik reis graag een stukje met je mee.

Mijn werkwijze wordt onderbouwd en geïnspireerd door  diverse opleidingen en trainingen in verschillende methoden en stromingen, waaronder:

N

Positieve Psychologie

N

De socratische methode

N

Oplossingsgericht werken

N

Voice Dialogue

N

Geweldloze communicatie

N

Werkgeluk

N

Post Traumatische Groei

N

Het Psy Cap (Psychologisch Kapitaal Optimisme, Hoop, Veerkracht, Zelfvertrouwen)

N

TMA (Talenten Motivatie Analyse) Gecertificeerd

Daarnaast laat ik me nog dagelijks voeden door het werk van bijvoorbeeld:
Simon Sinek, Byron Katie, Stephen R. Covey, Brene Brown, mijn coach Rich Litvin, Kristin Neff, Onno Hamburger etc.

Ik heb een actieve rol als loopbaan register coach bij Noloc ( beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches) als coördinator binnen de kwaliteitskring in Den Haag.

Je bent van harte welkom voor een goed gesprek bij mij op kantoor achter de Haagse duinen of via Skype.

Wacht niet langer en bel, mail of app me voor een afspraak. Dan kun je mij en mijn manier van coachen ervaren.

Tot binnenkort.

Stuur mij een berichtje

Bel me op

06 42 171226

Email

barbara@quali-tijd.nl

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00